Ana Sayfa Arama Galeri Video
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti’den Heyecan Verici Açıklamalar: Cumhurbaşkanı Erdoğan 26 İlin Adayını Açıklayacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğindeki AK Parti, merakla beklenen yerel seçim adaylarını gün yüzüne çıkarıyor. Bugün İstanbul’da düzenlenecek etkinlikte, 26 ilin belediye başkan adayları kamuoyuna duyurulacak.

Erdoğan, Yerel Seçimler Öncesi Beklenen Açıklamayı Yapacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti, yaklaşan yerel seçimler öncesinde önemli bir adım atıyor. Bugün İstanbul’da düzenlenecek etkinlikte, 11 büyükşehir ve 15 ilin belediye başkan adaylarını kamuoyuna duyuracak.

Merakla Beklenen Adaylar Halkla Buluşuyor

Türkiye, 31 Mart 2024’teki yerel seçimler için heyecanla hazırlanırken, AK Parti’nin belirleyeceği adaylar büyük bir merakla bekleniyordu. Bugün Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan tanıtım töreniyle, 26 il için belirlenen adaylar netlik kazanacak.

Erdoğan’ın Katılımıyla Büyük Şehirlerin Adayları Açıklanacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, etkinliğe bizzat katılarak 11 büyükşehir ve 15 ilin belediye başkan adaylarını İstanbul’da duyuracak. Bu önemli etkinliğin öncesinde dün akşam, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Murat Kurum’a adaylık tebliğ edildiği öğrenildi. Kurum’un haberi alır almaz ekip arkadaşlarına veda ettiği belirtildi.

Ankara ve Diğer İllerin Adayları 15 Ocak’ta Duyurulacak

Erdoğan, geri kalan belediye başkan adaylarını ise 15 Ocak’ta Ankara’dan kamuoyuna açıklayacak. İlçe belediye başkan adaylarının belirlenmesi ise 15 Ocak’tan sonra gerçekleşecek.

Adayları açıklanacak büyükşehirler:

• İstanbul
  • Kocaeli
  • Eskişehir
  • Bursa
  • Denizli
  • Balıkesir
  • Aydın
  • Samsun
  • Erzurum
  • Muğla
  • Ordu